Pretražite Yugopapir

TV doček 1977: 2. program / Prvi put emisija uživo, voditelji: Daliborka Stojšić, Trnavčević, Vještica

Na drugom programu događaće se ipak nešto dosad neviđeno. Program koji će voditi Zaharije Trnavčević treba da ostvari neposredniji kontakt sa publikom, da, u stilu "živih" emisija kao što su "Nešto četvrto" i "Nedeljom popodne", bude alternativni program onom koji se odvija na Prvom kanalu. 

Gledaoci će imati mogućnost da se "umešaju" u tok programa, a i da posredstvom TV kamera prisustvuju dočeku Nove godine u Domu omladine, na Mašinskom fakultetu, na Batajničkom aerodromu, na ulicama grada.

Zahariju Trnavčeviću pomagaće u ovom, ne baš lakom poslu, Slobodan Vujović, Daliborka Stojšić i nezamenljivi Đoko Vještica.

Inače u toku noći u ovom programu učestvuje čitava plejada naših najpoznatijih izvođača zabavne i narodne muzike, kao i nekoliko zvezda naše pozorišne i filmske scene. Gotovo da nema imena koje nešto znači na našoj estradi, a da se neće pojaviti u ovom programu.

Kad tako dočekate novu godinu, posle ponoći sledi nekoliko muzičko-zabavnih emisija.


00.25


"Muzička radionica braće Vranešević" u stvari je filmska emisija muzičko-satiričnog karaktera.


00.55


"Kod dva bela goluba" dočekaće vas novinar Radio Beograda Dragoslav Savić i duet Runjajić-Đurić, Anđelija Milić, Dubravka Nešović, Mile Bogdanović, sekstet "Skadarlija", "Tamburica" i Vasilija Radojčić.


01.20


"Čarobna frula" će još jednom pred kamere pozvati grupu "Suncokret", zatim "S vremena na vreme", "Susret", "Zajedno", "Maj", frulaša Tihomira Paunovića i Jadranku Selec.


01.40


Ako želite da na kraju programa vidite film "Šerif iz Njujorka", sa neodoljivim Meklaudom, morate odslušati još samo "Džez 77", pa onda živeli i srećno Novo leto.