JAT: Za 40 minuta do Jadrana, Jahorine, Ohrida, Kranjske gore... (1984)

April 1984: Na 56. dodeli Oskara trijumfuje "Vreme nežnosti" Džejmsa L. Bruksa... Nemačka pop zvezda Nena najzad postaje poznata i u Velikoj Britaniji - njenih "99 crvenih balona" suvereno vlada UK top listom singlova punih pet nedelja... Britanska pop zvezda Boj Džordž osvaja Ameriku: "Loša šala? Čudak? Pop genije? Šta god bio - klinci ga kapiraju... " - piše pored njegove slike na naslovnoj stranici People magazina... Sa druge strane Atlantika, Francuzi na naslovnoj strani Paris Match magazina donose američki "export" duo, Majkla Džeksona i Bruk Šilds, koji su navodno u romantičnoj vezi... Atlantik s lakoćom prelazi i naš Jat, koji baš ovog meseca objavljuje svoje dve brošure - "Avionom u svet" i "Jugoslavija"... pa ko gde hoće da putuje u sezoni proleće 1984/zima 1985... Evo kako su izgledali JAT-ovi predlozi za letovanje i zimovanje u našoj zemlji, uz osmehe popularnih manekena - Ljiljane Perović i Đorđa Pavlova...



U aranžmanu AIR LIFT-a za četrdeset minuta možete biti na planini, na toploj obali Jadrana, u tišini jezera.
Upravo to vam omogućuju JAT-AIR LIFT aranžmani. 
Mi vam nudimo najefikasniji i najudobniji prevoz na redovnim linijama JAT-a, smeštaj u hotelima svih kategorija kao i u privatnom smeštaju i apartmanima.
Prilikom izbora mesta nastojali smo da zadovoljimo sve kategorije putnika, od onih najmlađih do najstarijih, od onih koji vole more, do onih koji vole jezera, od onih koji vole leto, do onih koji će veći deo odmora provesti zimi.
Posebno je značajno to što ne morate ići u veliki grad da biste kupili naše aranžmane. Svaka putnička agencija koja prodaje JAT-ove avio karte omogućiće vam da postanete putnik u našem aranžmanu.
Želimo vam srećan put i ugodan boravak.
JAT-AIR LIFT

Portorož - Pula - Medulin - Opatija


(klik za uvećanje fotografije)

Malinska - Omišalj - Zadar - Šibenik - Primošten



Trogir - Kaštel - Split - Makarska - Hvar - Stari Grad - Jelsa



Dubrovnik - Srebreno - Mlini - Koločep - Šipan - Plat - Cavtat



Tivat - Budva - Bečići - Miločer - Sveti Stefan - Sutomore



Sarajevo - Žabljak - Ohrid - Struga - Mavrovo - Šara



Kranj - Bled - Bohinj - Kranjska gora


Manekeni: Ljiljana Perović i Đorđe Pavlov

JAT - Jugoslovenski Aerotransport




Podržite Yugopapir na Fejsbuku :-)