"Hit meseca" TV BG, mart 1986: "Sanja" protiv "Amsterdama" / "Novac u rukama" - novi EKV hit"Amsterdam" ponovo na prvom mestu: Prvak govori...
Bora Đorđević (ulovljen dok se presvlačio u svojoj hotelskoj sobi u Skoplju):

Bora Đorđević (foto: Zorica Bajin-Đukanović)

- Mnogo nam se dopada što smo prvi na listi - toliko nam se dopada to što smo prvi da smo odlučili da od sada stalno budemo prvi. Pravićemo samo, isključivo i jedino velike i najveće hitove, da bismo se odužili našoj divnoj publici koja puni sve sale u kojima sviramo na turneji koja je u toku. Još jednom, hvala!
Najveći skok na listi: Alisa, prošlog meseca kao predlog, sada već na mestu broj 2!
Članove grupe Alisa nismo uspeli da pronađemo ni u jednom od hotela istočne Srbije (gde se trenutno nalaze na turneji).

Umesto izjave, pročitajte kako najavljuju svoju najpopularniju pesmu, koja je zahvaljujući vašim glasovima od predloga u februarskoj emisiji postala drugoplasirana pesma u martu:

Alisa (foto: Zoran Trbović)

- Živeo jednom jedan usamljeni maslačak. Jedino društvo mu behu daleke ptice i još dalje nebo. Onda, kao zla veštica na metli, dođe vetar i prokle ga na večnu skitnju i lutanja.

Sve u svemu, sasvim obična životna priča jednog maslačka.

Samo da ne beše guste kose u koju se zapetljao, koja ga je zarobila i koju poče da obožava u svom zatočeništvu, da je sanja, sanja, najdražu Sanju na svetu.

Grupa Alisa, "Sanja": Od "Hita nedelje 202" do - hita godineSaxon sviri, vetar piri, raduju se pioniri!
Kao prethodnica Status Quo (29. aprila u "Pioniru"), 22. aprila u Jugoslaviju stiže grupa Saxon. U planu turneje jedini jugoslovenski grad je Beograd i hala "Pionir".

Kao i uvek u ovakvom slučaju, nagradićemo jednog čitaoca besplatnim gledanjem i slušanjem koncerta, pod uslovom da odgovori na sledeće pitanje: Kako se zove poslednji LP grupe Saxon (izdat i kod nas)?

Biff (foto: Branislav Rašić)

Odgovori stižu na adresu: "Rock", NO "Politika", Makedonska 29, 11001 Beograd, sa obaveznom naznakom: "Saxon sviri, vetar piri, raduju se pioniri".

Dejan Miljenić iz Sombora, Prvomajski bulevar, dolazi 22. aprila u Beograd na kocert grupe Saxon, kao treći dobitnik u martovskoj emisiji.

Naš aranžman, kao i uvek, ne košta ništa, a obezbeđuje dobar provod i mnogo iznenađenja.

Neki ljudi zaista imaju sreće u životu.Kerber za slušanje i oblačenje!
Grupa Kerber vam poklanja tri primerka albuma "Ratne igre" i tri majice sa svojim znakom. Ulazite u bubanj ako nam pošaljete tačan odgovor na pitanje:


Kako se zove i u kojoj grupi svira engleski muzičar koji je bio producent oba albuma Kerbera?

Svoje odgovore pošaljite na adresu: "Rock", NO "Politika", Makedonska 29, 11001 Beograd, sa obaveznom naznakom: "Kerber nije bio krilati konj, nego neko čudovište".Lejla ponovo ide na Evroviziju (ali ne ona Vajtina)
Iako je putnika za "Pesmu Evrovizije" u Bergenu izvlačio Danijel (a ne Vajta), srećna dobitnica je Lejla (a ne Džuli) Habul iz Tuzle, Slobodana Principa, koja će tri dana života provesti u Norveškoj, a o našem trošku i posmatrati, sasvim uživo, takmičenje na kome nas zastupa Doris Dragović.

Ako vas zanima kako se tamo provela, okrenite ove iste strane za mesec dana kada izađe sledeći "Rock".

Kako se Lejla Habul iz Tuzle družila sa pobednicom Sandrom Kim


A ako vam se negde putuje, glasajte. Sve čeka na vas.

Lejla Habul koja će putovati na pesmu Evrovizije u Norvešku, nam je u telefonskom razgovoru rekla:

- Trenutak pre nego što je počelo izvlačenje, mama je htela da izađe iz sobe, a ja sam joj rekla: Čekaj, ne idi, sad će da me izvuku da idem na Evroviziju. Sad će Danijel da me izvuče. 

U porodici su vest primili sa velikim zadovoljstvom. Mama kaže:

- Mi svi, i otac i ja, sa kćerkom stalno gledamo "Hit meseca", a sada smo strašno uzbuđeni. Kuća nam je puna, dolaze nam rođaci i prijatelji da nam čestitaju. Šalju nam čak i telegrame. Zaista smo srećni. 

I mi smo srećni što je neko blagodareći nama srećan. Lejla, srećan ti put i prođi bolje od "Lejle"!Predlozi za Hit aprila: Glasajte za neku od ovih pesama...


Podržite Yugopapir: FB TW Donate