JRT doček '88 / 21:30 – "Bolji život" ponovo se vraća na male ekrane, i to u novogodišnjoj noći...

(2/8): "Bolji život" ponovo se vraća na male ekrane, i to u novogodišnjoj noći.

Izvanredne Popadiće i stalnu glumačku momčad ovaj će put pojačati francuski glumac Alain Noury koji je donio i malo osvježenje na snimanju ove epizode.

Dogodovština prilikom snimanja jedne scene u studiju TV Beograd u Košutnjaku, sa simpatijama se prepričava, a vezana je za Marka Nikolića i Alaina Nouryja što se izvanredno uklopio u ekipu.

- Dvije smo scene zbog Nouryja morali nekoliko puta vraćati. U jednoj se počeo šaliti na naš način, a pri snimanju druge - čim me ugledao, stao se smijati, pa smo morali napraviti kraću pauzu. To mi je vrlo godilo, jer znači da je Giga podjednako smiješan i Francuzu, i to profesionalnom glumcu! - priča Marko Nikolić.

Alain Noury je dosad glumio samo na filmu i to mu je prva uloga na televiziji:

- Drago mi je što sam ponovo u Jugoslaviji i što ću sudjelovati u "Boljem životu" koji me podsjeća na Moliereove komedije.

Dobro sam se uklopio, glumačka je ekipa izvanredna, a koliko se god vaši glumci poistovećuju s junacima serije, toliko su slični problemi prisutni i u Francuskoj.

Evo i kraćeg sadržaja "Boljeg života" u najluđoj noći: U Giginom poduzeću slavlje je počelo još u ranim prijepodnevnim satima.

Nitko ne misli o poslu, svi se predaju dobrom raspoloženju i veselju.

Dakako, to nije ništa novo kad je u pitanju naš čovjek, ali sve je to veoma strano poslovnom partneru iz Francuske (Alain Noury), koji na službeni poziv stiže u poduzeće, ali ne može početi razgovore jer njegova poslovnog prijatelja Biberovića nigdje nema.

Francuz kreće u potragu za Biberovićem, obilazi kancelarije i ne može se čudu načuditi: u jednoj se pije i nazdravlja, u drugoj priprema pečeni odojak, u ostalima ista slika - svagdje slavlje! Dakako, Francuzu, kad već od posla nema ništa, ne preostaje ništa drugo nego da se pridruži veselju.

Giga se već u poduzeću dobro "nalio" i tako "mokar" stiže kući, a to, dakako, Emilija neće razumjeti. Ipak, "najluđa noć" čini čuda, pa će Emilija i Giga zajedno zaplesati i zapjevati. Saša će Novu godinu dočekati sa suprugom, koja se radi proslave vraća sa specijalizacije. Tu su i punica i tast, a Violeta će noć provesti sa svojim doktorom...

Kao i dosad, novogodišnja epizoda "Boljeg života" trajat će 50 minuta. Junake serije ponovo ćemo vidjeti prije ponoći, kada će gledaocima poželjeti "bolji život" u novoj godini.

Pripremili: Azra Kaurin, Zvonko Kovačić, Miša Stojanović, Dubravko Stojsavljević, Aco Veljić, snimili: Marko Čolić, Željko Čupić, Milan Stefanović (Studio, 1987.)


U nastavku večeri...



Podržite Yugopapir na Patreonu * Donate